Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Ten závěr jste si mohl odpustit pane kolego.

0 0
možnosti
MP

Ano, Církev Křesťanská společenství ( registrovaná MK r. 2002 ) se financuje zásadně z dobrovolných příspěvků. Jak nyní fungují sbory ve zlínském kraji nevím.(Náš sbor vede řádné účetnictví a na vyžádání vydává potvrzení o daru). Ty finance z r. 2000 byl zřejmě výtěžek sbírky v souvislosti s kampaní S. Rydera a jak vidíte, byly řádně vykázány. Poté zřejmě dané IČO nebylo aktivní až bylo použito pro účely nadačního fondu.

Tak to vidím já - zdálky. Ale přeci jen o tom asi vím víc než autor blogu, který zřejmě dělal vojenskou kariéru v dobách nejtužší normalizace. "Jakým soudem soudíte, takovým budete souzen. Jakou mírou měříte, takovou bude naměřeno vám", to je citace Ježíšových slov. Stejně jako "cožkoli jste neučinili nejmenšímu z mých bratří, mne jste neučinili". Plivat špínu umí každý, ale co jste učinil v poslední době dobrého Vy, pane autore?

4 8
možnosti
PS

P46e12t87r 47S66k17á37c85e86l

20. 2. 2016 22:46

Jakápak špína? To si i náš pan prezident vymýšlí?

http://www.liveleak.com/view?i=171_1455399136

Podívejte se, ale pozorně a na celé tohle video. Před 100 lety Vaši/naši předkové/křesťané nikam neutíkali. Zůstali zde, zde budovali studny, stavěli školy, kostely, hřiště, atd. V čem se liší křesťané dnes a před 100 lety? Ano, liší se odpovědností za svoji rodnou vlast, kde se narodili. Tam jim Bůh dal život a tam nechť prodělají zkoušku, ke které jim Bůh připravil i východisko.

„Zdravý rozum si získá přízeň, cesta proradných vede k záhubě“ » Přísloví č.13, odstavec 15.R^

2 0
možnosti
Foto

pěkný článek o nechutnosti a oblbování, vám karma

3 1
možnosti
Foto

Čím více poslouchám křečovité výpovědi lidí jako je onen představitel Hatefree z rozhovoru, tím více nabývám dojmu, že na straně Generace 21 a Hatefree je cosi v nepořádku.

22 0
možnosti
Foto

J24a10k68u68b 74R26o49t79h

17. 2. 2016 11:02

Ale tak už to, Zemanovci, přiznejte. Nejde vám o muslimy. Jde o to, že nesnesete nikoho odjinud a je vám jedno, zda je to křesťan (o to dokonce hůř, že majore?) či animista.:-/

4 16
možnosti
FS

Pane Roth,zamyslete se nad tím,co píšete.

10 0
možnosti
JN

J86i40ř75í 25N93o92s45e87k

17. 2. 2016 9:49

Europoslanec Pavel Svoboda "půjčil" svůj blog Danu Drápalovi z oné neziskovky k obhajobě. Tak nekřesťanský vztek a manipulace se jenom tak nevidí. Na to se dá říct jediné: "Má to marný, má to marný."

http://blog.aktualne.cz/blogy/pavel-svoboda.php?itemid=26894

Mimochodem - proč o těch lidech nevíme víc předem. My s nimi budeme žít, z našich daní budou podporovaní. Něco jako právo na informace (nebo aspoň ze slušnosti?)

Ale my jsme nenávistní xenofobové, to jo.Rv

19 2
možnosti
MP

Blog jsem četl již 16. 2. na osobních stránkách D. Drápala a poté i na Neviditelném psu.

Já, ani diskutéři na NP žádný "nekřesťanský vztek a manipulaci" článku nevytýkali, i když reakce byly různé. Doporučuji všem si blog přečíst a udělat si samostatný názor. Na pana Drápala i pana Noska.

Řadu informací máte na http://www.gen21.cz. Osobně této nadaci dále věřím, i když se nějaká nedopatření stát mohou ( komu se nestaly, že ).

2 6
možnosti
JH

Zajímavé, dal jste si s tím spousty práce. Zřejmě je Vám jasný, že tohle za Vás ČT neudělá...:-)

14 1
možnosti
MP

Podívat se do obchodního rejstříku zase tolik práce není. Pokud si chci udělat obrázek o člověku, snažím se zjistit mnohem víc o jeho motivech, činnosti atd. Míval jsem Vaše krátké glosy rád, pane Havránku :-(.

1 0
možnosti
JC

O redaktorech žádné televise si iluse nedělám. Co novinář, to lump.

Ale ta šílená snaha tu televisi umlčet a zakázat jí odvysílat to, co natočila, a následná snaha zpochybnit to odvysílané, mně naznačuje poměrně spolehlivě, že tentokrát se mám brát právě za tu televisi.

Hlavně proto, aby to u nás nedopadlo jako v Německu a ve Švédsku apod., kde se o zločinech muslimů nesmí vůbec referovat.

28 0
možnosti
MO

Promiňte- co mají tito iráčtí křesťané společného s muslimy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik