Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdy už konečně skončí ta hra kluků (Tramp, Putin a Asad) kdo dál a víš "dočůrá". Teď se k nim přidal ještě Kim.

1 0
možnosti

J55a41r21a 63R45a86n38k

9. 4. 2017 23:16

Proc se neustale dohadujete na polevani vodou, ze to decka nemuze zachranit, jasne bylo receno, ze nemocnice v okoli jsou rozbombardovane a pokud jsou nekde ve sklepe - nemaji atropin a pralidoxime chloride, pozdeji pomaha diazepam.

Treatment for Nerve Agent Exposure

Immediate treatment of personwho has been exposed to a nerve agent exposure includes a complete washingof the eyes and skin with water. A diluted (0.5%) bleach solution shouldalso be applied to the skin if possible.

Two drugs, atropine and pralidoximechloride, have been used as antidotes for nerve agent poisoning. Atropine works by blocking one type of acetylcholine receptor so that theacetylcholine that is already in the synapse cannot work. Pralidoximeworks by blocking the binding of the nerve agent to the AChE. Both ofthese drugs were issued to US troops during the Persian Gulf War in theform of an antidote kit called the Mark I. Diazepam(Valium) may be used to reduce convulsions and seizures brought onby exposure to nerve agents.

0 7
možnosti
Foto

Jednoduše, pokud by tam spadl sarin, tak by v okruhu pěti kilometrů nikdo nepřežil, kdo by se tam zrovna nacházel. A co pejskové, přežili?

3 0
možnosti
Foto

asistujeme v celé věci jen jako nezúčastnění svědkové televizní propagandy, a je na nás, abychom si dobře pamatovali, co kdo říká a prosazuje právě teď. Za 5 let to budou popírat, je pak ale nutno těmto televizním darebákům jasně připomenout, co říkali !

19 0
možnosti

"Rovněž to vykazuje stejný scénář jako tweetující sedmiletá dívka z Allepa, která bezchybnou angličtinou informovala o katastrofách - kde jí je dnes jen konec."

Anglictina bezchybna nebyla, ve zpravach bylo uvedeno, ze velmi casto za ni pise jeji matka - ucitelka anglictiny. A po padu Allepa ji zapadni novinari nasli. Toliko k "kde je ji dnes konec".

4 3
možnosti
Foto

Lékaři ošetřující osoby na místě ošetřující jednoznačně potvrdili, že se osoby byly zasaženy plynem sarin. Následně pitva těl obětí tuto verzi jednoznačně potvrdila. Na záběrech z televize je vidět, že osoby zasaženém plynem jsou polévané vodou, což se dělá u osob zasažených sariem.

1 11
možnosti
Foto

A ti lékaři přežili? Důkaz, že nešlo o sarin.

8 2
možnosti

Pane Fišere,

výstižně napsáno

Tady najdete názor skutečného experta na chemické bojové látky

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil. V případě sarinu by všichni ti zachránci bez ochranných oděvů v krátké době umřeli!

26 0
možnosti

Tak to je bomba.ČT si dobře nadělala do vlastního hnízda.Divím se že čistě nespadlo spojení....

2 0
možnosti

K útoku USA president Zeman řekl:

"Chtěl bych nejdříve znát všechna fakta vážící se k této události. Je příliš čerstvá a podle mého názoru základní fakt spočívá v otázce, zda nesporný zločin, to jest útok chemickými zbraněmi, kde zahynulo asi 100 lidí, včetně dětí, byl skutečně organizován ze základny syrského letectva. Pokud by tomu tak bylo, považoval bych americký útok za zcela přiměřený.

Uvítal bych, kdyby tuto událost vyšetřila nezávislá komise pod gescí Rady bezpečnosti (OSN) s tím, že kdyby kdokoli bránil této komisi v jejím vyšetřování, tak už sám tím, že by tomu bránil, by se definoval jako viník této akce, de facto chemické války"

http://stream5.idnes.cz/vod/1704/07/VF170407_160322_webm_middle.webm

18 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik