Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Soudím, že i kdyby před poslanci vystoupil sám velký Covid19, nepřestali by se svými stranickými předvolebními kampaněmi. Opět se ukázalo, že o blaho a zdraví obyvatel ČR jde až na posledním místě.:-(

1 0
možnosti
Foto

J17i24r26i 79C58i22z

12. 2. 2021 11:04

Opozice je banda prevlecenych bolseviku a pletou si svobodu cloveka s anarchii. Docela zabavne by pro me bylo, pokud by jejich nacelniky z ODS, TOP, Piratu (jsou anarchiste z podstaty sveho zalozeni), STANkaru a dalsich slozil Covid s tim, ze nemocnice v Praze by je odmitla prijmout z duvodu chybejicich volnych luzek. Pak by museli si jit lehnout treba do Karvine. Nemecko a Rakousko jsou zatizene tvrdsimi opatrenimi a nikdo neknoura, protoze jina cesta z teto cinske nakazy neni mozna. Snad to teto bande prevlecenych bolseviku spocitaji volici na podzim.

1 1
možnosti
AM

A40d45a20m 60M72a41l39ý

12. 2. 2021 9:03

Vládě se něco nepodařilo a může za to někdo jiný.

Nemůže za to ta vláda.

Dokonce za to nemohou ani její koaliční partneři.

Nemohou za to ani její (ne)věrní tolerovači KSČM.

Ale může za to opozice.

Ta slabá opozice, kterou vláda vždy ignoruje a prosadí si silou svou vůli.

Babiš se nyní nemůže zlobit na KSČM (ještě je bude potřebovat) a tak to hází na opozici.

2 1
možnosti
LK

Ano, situace je u nás horší podle statistik než v Německu a Rakousku. Chápu, že se před námi tyto státy uzavírají a nechápu, proč se uzavírají i mezi sebou. Nechápu proč nepoužíváme alespoň v EU stejnou metodiku pro statistiku. Nechápu opatření která jsou zdůvodňována “jinde to dělají také”, protože mi chybí jasně definovaný cíl a následné zhodnocení výsledků napříč jednotlivými typy dopadů, např. zdravotní, ekonomické, vzdělávací, sociologické. Nechápu, proč nejsme schopni navrhnout opatření a srozumitelně a bez chyb ho sepsat a oznámit... prostě zde naprosto postrádám krizový management a sleduji jen pobíhání neschopných nebo spíš všehoschopných hlupáků. A dopředu konstatuji, že mě nikdo neohromí titul před a za jménem.

0 0
možnosti
Foto

To nemůže být pravda, vždyť paní Pekarová říkala.......................

4 0
možnosti

No jo, ale co na to Adamová?

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-DJako scénáristu apokalyptických příběhů by vás brali snad i v Hollywoodu.

2 3
možnosti
Foto

Amen. Karma. Chtěl bych být optimističtější, ale nejde to. Velmi naivně jsem doufal, že opozice by mohla být lepší než současná vláda. Hluboce jsem se zmýlil. Když padla vláda za našeho předsednictví EU byla to ostuda. Tímto se stáváme hlupáky Evropy.

7 1
možnosti
Foto

Všichni nadávají na to, jak dlouho nás vláda drží v nouzovém stavu, a teď, když by se jí to mělo zatrhnout, je to zase špatně.:-)

Ale jedno měla opozice udělat. Dát Babišovi ještě těch 14 dnů, když o ně tak zoufale prosil. Zase by se totiž nic nezměnilo. Když se nic nezměnilo za dva měsíce, proč by mělo za dva týdny. Opět to jenom ukazuje na Babišovu hloupost.

2 8
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1576x
Vojenský veterán z Iráku a chemik, rovněž pedagog,právník a občasný analytik a blogger.

Seznam rubrik